Ventab projekt - Om Ventab Styr

Om Ventab Styr

Utöver vår kunskap ligger vår styrka i att förstå kundens behov. Vi arbetar alltid nära kunden och tack vare ett effektivt arbetssätt och kompetenta medarbetare kan vi ta snabba beslut på plats.

Vi tar systemansvar, projektleder, tar fram systemlösningar, konstruerar, programmerar, installerar och driftsoptimerar. Vår kompetens är med andra ord bred och vi har mångårig erfarenhet av programmering och integration av olika styrsystem och styrfabrikat som exempelvis SAIA. Dessutom ligger vi i framkant inom systemintegration med SCADA-system för fastighetsägare med långsiktiga förvaltningsbehov.

Vi är helt fabriksoberoende vilket innebär att vi är flexibla och med systemkunskap om fastighetsinstallationer inom VS och el kan vi ta ett helhetsansvar.

Resursbredden vi har tillsammans med Vent och Service är unik.

Peter DELWÉR, vd

Om företagen

Vi kan inomhusklimat. Det har vi kunnat ända sedan 1977 och vår gedigna historia är något vi är stolta över samtidigt som vi alltid blickar framåt. Ventab Styr AB och Ventab i Göteborg AB omsätter idag omkring 300 miljoner kronor och har drygt 80 anställda. Det gör oss till ett av de största aktörerna i branschen i Västsverige.
 

KONTAKT

Datavägen 21B
436 32 ASKIM
031-86 89 80
info@ventab.se
LinkedIn